Didim Kent Konseyi Gençlik Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gençlik Meclisini oluşturacak 3 asil ve 3 yedek üyenin seçimi yapıldı.
Didim Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ilk toplantısı yapıldı. Didim Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Liselerden belirlenen gençler, siyasi partilerin gençlik kolları temsilcileri, mahalle muhtarlıklarının belirlediği gençler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kent Konseyinin içeriği ve amacıyla ilgili olarak toplantıya Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız bilgiler verdi. Ayyıldız Kent Konseyinin 2005 yılında kurulduğunu belirterek bütçesi olmayan, gönüllü bir kuruluş olduğunu söyledi. Didim Kent Konseyinin Kent konseyi platformunda yer aldığını ifade eden Ayyıldız Türkiye’deki belediyelerin %10’da Kent konseylerinin kurulduğunu söyledi.
Ayyıldız ardından Didim Kent Konseyinin süreç içerisinde gençlere ve çocuklara yönelik yaptığı projelerin bir kısmını slayt eşliğinde anlattı. Ardından Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimi yapıldı. Gençlik Meclisinin asil üyeliklerine Fikriye Esgin, Turan Yeler ve Eylül İdil İşbilir yedek üyeliklere de Doğa Çıtak, Talha Kızıl ve Bilge Su Baskın seçildi.