Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı ilk oturumu 3 dakika sürdü. Gündemdeki tek madde imar Komisyonuna sevk edilirken, meclis toplantısına katılan AK Parti’li Seda Sarıbaş’ın oğlu Efe ise meclisi renklendirdi.
Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısına CHP’li Sevinç Karataş ve Sinan Ceyhan, MHP’li Onur Çağlar ve Özgür Makascıoğlu, AK Partili Murat Parmaksız ile DSP’li Mustafa Kıray katılmadı. Gündem de var olan “Gevrek Mevkii 690 ada 11 parselde plan değişikliği teklifi” oy birliğiyle İmar Komisyonuna sevk edildi. Meclis toplantısı 3 dakika sürerken ikinci oturum ise 3 Haziran Cuma günü saat 15:00’de yapılmasına karar verildi.
“SEDA SARIBAŞ’IN OĞLU MECLİSİ RENKLENDİRDİ”
Meclis Toplantısı öncesinde ise AK Partili Meclis Üyesi Seda Sarıbaş toplantıya oğlu Efe Sarıbaş ile katıldı. Efe Sarıbaş meclis sıralarında AK Partili Maşallah Subaşı ile birlikte otururken Başkan Atabay’da toplantıyı açmadan önce Efe Sarıbaş’a takıldı. Başkan Atabay “Arkadaşlar aramıza yeni ve genç bir meclis üyemiz katıldı. Adı Efe Sarıbaş, siyasette gençlere şimdiden yatırım yapılıyor.” sözlerinin ardından tüm meclis üyeleri ve Başkan Atabay, Efe’yi alkışladı.