4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Didim Belediyesi hayvan barınağında etkinlik düzenlendi. Didim Belediyesi’nin sokak hayvanları barınağında düzenlenen etkinlikte kedi barınağı boyandı; öğrenciler sokak hayvanlarıyla gönüllerince bir gün geçirdi.
Didim’de belediye öncülüğünde düzenlenen etkinlikte sokak hayvanlarıyla hayvanseverler gönüllerince bir gün geçirdi. Belediye tarafından düzenlenen etkinlik öncesinde Barınağa ulaşım için Didim şehir merkezi ve Akbük’ten araç kaldırıldı. Barınağa gelen hayvanseveler hayvan sevgisinin ve hayvan haklarının önemini vurguladı. Barınağı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın eşi Tuna Atabay da gezdi.
Hayvanların sadece bu günde değil, her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Tuna Atabay, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliğine çocuklarıyla gelen hayvanseverler, sevimli dostlarıyla vakit geçirirken Esra Karakaya Anadolu Lisesi öğrencileri de çizdikleri resimlerle kedi evlerini süsledi. Minik öğrenciler sokak hayvanlarını severken, ilçede yaşayan yabancılarda etkinlikte aktif rol aldı.