Askeri darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti Didim’de devam ediyor.
Didim Kent Meydanı’nda kurulan demokrasi çadırında askeri darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların ruhuna mevlit okutuldu; ardından dualar edilip, lokma hayrında bulunuldu.
Askeri darbe girişiminin ardından başlatılan “demokrasi nöbeti” Didim’de devam ediyor. Darbe girişimi akşamı başlayan demokrasi nöbeti tüm ülke genelinde olduğu gibi Didim’de devam ediyor. Kent meydanındaki demokrasi nöbetine İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Kamu idarecileri, Okul Müdürleri, bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile meydanda bir araya geldi.
Demokrasi nöbetinde ilk olarak askeri darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların ruhuna mevlit okutuldu. İlçe Müftülüğü personelince okunan mevlitin ardından dualar edildi. Ardından vatandaşlara lokma hayrında bulunuldu. Demokrasi nöbeti gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlar bir arada oturup sohbet ettikleri görüldü.