Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven, Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen seminerde gerçekleştirdiği hipnoz gösterisi izleyicileri büyüledi.

Adnan Menderes Üniversitesi ile Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda bir araya gelen Doç. Dr. Ali İlseven, Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenen seminerde diksiyon, stres ve zaman yönetimi, etkili iletişim, beden dili ve imaj yönetimi, bireysel koçluk, liderlik ve NLP pratisyenlik gibi bir çok konu hakkında eğitim verdi. Aynı zamanda Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu Başkanı ve NLP Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Ali İlseven, yaklaşık 5 saat süren seminerde, sinir dili programlandırılması (NLP), zaman yönetimi, liderlik, aidiyet, stres yönetimi, motivasyon, etkili iletişim teknikleri, dikkat ve öfke kontrolü gibi konulara da değindi.

Semire katılan katılımcılara Oto Hipnoz yapan Doç. Dr. İlseven, Oto hipnozun insanı rahatlatmak için yapılan bir hipnoz olduğunu belirterek, ”Klinik Hipnoz topluluğa uygulanamaz, bireyseldir. Oto hipnoz hem topluluğa hem de bireysel olarak uygulanabilir. Oto hipnoz ruhun dinlenmesi, bedenin arınmasıdır” dedi.