Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu’nun hayatını kaybeden kayınpederi Tahir Can son yolculuğuna uğurladı.
Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi eski başhekimlerinden AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mustafa Oğurlu’nun kayınpederi ve ADÜ Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nesrin Oğurlu’nun babası Tahir Can, bir süredir tedavi gördüğü ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Aydın’ın sevilen simalarından olan Tahir Can içi Efeler Yavuz Sultan Selim Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Aydın eski milletvekili Ahmet Rıza Acar, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Aydın Sanayi Odası eski meclis başkanlarından Yalçın Pekgüzel, Can ve Oğurlu ailelerinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tahir Can’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.