Aydın-İzmir otobanında meydana gelen trafik kazası, düğün hazırlığında olan Aydınlı damat adayı ile Kayserili gelin adayını birbirinden ayırdı. Kazada gelin adayı Nazlı Ayboğan feci şekilde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan damat adayı Kazım Akyüz hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde araçtan yola düşen 6 Kasım’daki düğünün davetiyesi ise görenleri ağlattı.
Kaza sabah saat 10:30 sıralarında Aydın-İzmir otobanı Selçuk yakınlarında, seyir halindeki otomobilin park halindeki TIR’a arkadan hızla çarpması sonucu meydana geldi. Kazada evlilik hazırlığında olan gelin adayı ve damadın annesi ile amcası hayatını kaybederken, damat adayı ile babası ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; 20 YZ 038 plakalı TIR sürücüsü, arıza yapan aracını yolun sağ tarafındaki emniyet şeridine çekti. Arızayı anlamaya çalışan sürücü aracına baktığı sırada, 09 TE 297 plakalı otomobil TIR’a arkadan hızla çarptı.
Korkunç kazada adeta can pazarı yaşandı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisindeki yolculardan biri yola fırladı. O sırada seyir halinde olan 07 GIC 53 plakalı araç yolcunun üzerinden geçerken, talihsiz kişi hayatını kaybetti. Otomobil içerisindeki diğer iki kişi de olay yerinde can verdi.
Öte yandan, olay yerine çok sayıda 112 ambulansı ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, araç içerisindeki iki yaralıyı çıkartarak hemen ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Sağlık ekipleri, damat adayının amcası olduğu belirtilen Abu Müslüm Akyüz, damat adayının annesi Zeynep Akyüz ve gelin adayı Nazlı Ayboğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
“Araçtan yola düşen davetiye ağlattı”
Kaza mahallinde ortaya çıkan bir detay ise herkesi duygulandırdı. Olay yerinde bulunan davetiyede yazan bilgilere göre, kazada hayatını kaybeden Nazlı Ayboğan’ın 6 Kasım Pazar günü Kazım Akyüz ile nikahının olduğu öğrenildi. Kazadan sonra gelin ve damadın aileleri sinir krizleri geçirdi. Hastaneye kaldırılan damat Kazım Akyüz ve babası Sefer Akyüz’ün durumlarının ağır olduğu belirtildi.
Akyüz Ailesinin Aydın’ın Germencik İlçesi Ortaklar Mahallesi’nde ikamet ettiği bir süre önce de Bodrum’a taşındıkları öğrenildi.