Aydın’ın Efeler ilçesinde “Haydın Hep Beraber Spor Yapalım Projesi” kapsamında düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvası sona erdi.
Adnan Menderes Stadyumu 1. Yan Sahada, bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvasın da dereceye giren okul ve öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.
Efeler de 14 okulun yarıştığı ilkokullar arası futbol turnuvası finali’nde Ticaret Odası İlkokulunu 5 -1 mağlup eden Yedi Eylül İlkokulu birinciliği elde ederek şampiyonluk kupa ve madalyalarını almayı başardı.
Futbol turnuvasın da ikincilik kupa ve madalyaları Ticaret Odası İlkokulu, üçüncülük kupa ve madalyaları Yunus Emre İlkokulu ve dördüncülük kupa ve madalyalarını da Gazi Paşa İlkokulu elde etti.
Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Haydi hep beraber spor yapalım projesi kapsamında dereceye giren okul ve öğrencilere kupa ve madalyalarını takdim ederek tebrik etti ve projenin uygulanmasında emeği geçen tüm okul yönetici ve öğretmenlerine de teşekkür etti.
Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan “Haydi Hep Beraber Spor Yapalım Projesi” uygulama koordinatörü Selim Çakmak, “2014 -2015 eğitim öğretim yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz haydi hep beraber spor yapalım projesinin bu yıl ikincisini tamamlamış bulunmaktayız. Projemiz ile sporu okulların her kademesinde yaygın hale getirmek için çalıştık. Amacımız öğrencilerimiz arasında sevgi, saygı dostluk barış ve takım ruhunu yerleştirmektir. Birlikte başarmayı ve centinmenlik duygusunu öğrencilere kazandırmak asıl amaçlarımız arasındadır. Hedefimiz ise sadece yenmek olmamalıdır. Daha iyi oynayan ve kazanan arkadaşlarını tebrik etmek en büyük centinmenliktir” diye konuştu.
Düzenlenen ödül törenin de ayrıca ilkokullar arası futbol turnuvasın da takımlarda hakemlik yapan genç hakem ve sağlık ekiplerine de teşekkür plaketleri verildi.