Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında veda ziyaretinde bulunan ve Aydın’da 13 aydır İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Halis Böğürcü, 44 yıllık meslek yaşantısı 6 Ekim’de emekli olarak son buluyor.
Yaş haddinden emekli olan Dr. Böğürcü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Veda ziyareti için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret eden Aydın Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’yü Başkan Haluk Alıcık Belediye önünde resmi tören ile karşıladı. Zabıtaları selamlayarak belediye hizmet binasına giren Dr. Böğürcü Başkan Alıcık eşliğinde başkanlık makamına geçti. Başkan Alıcık ile Halis Böğürcü arasında geçen sohbetin ardından Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın’a verdiği hizmetlerden dolayı şükranlarını belirten teşekkür plaketini Aydın Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’ye takdim etti.
Aydın’da yaptığı görev sürecinde uyum içinde çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunan Müdür Halis Böğürcü, teşkilattan yüz akıyla emekli olarak ayrılmış bulunduğunu belirterek, “Allahın izni ile Emniyet teşkilatından 6 Ekim 2016 tarihi itibariyle yaş haddinden emekli olacağım. Görevimden ayrılmadan önce veda ziyaretlerimi yapıyor, her kese tek tek allahaısmarladık diyorum. 13 aydır Aydın’da görev yapıyorum. Günün birinde bu görevin biteceğini biliyordum. Nihayetinde de 44 yıldır meslek teşkilatından emekli olarak yüz akıyla ayrılmış bulunmaktan gururluyum. Tüm meslektaşlarımın da aynı duygular ile bu günleri görmesini dilerim. Belediye Başkanımız ile de vedalaşmak istedim. Kendisi benim önemsediğim değerli şahsiyettir. Gerek belediye Başkanlık görevi ile gerek kişiliği ile. Bu güne dek uyum içindeki çalışmalarımızdan dolayı kendisine teşekkür ediyor görevinde başarılarını devamını diliyorum” dedi.