Aydın’da yaklaşık yarım asırdır faaliyetlerini sürdüren halı, avize ve mobilya sektöründe hizmet veren Erdemoğlu, iş değişikliği nedeniyle fiyatlarında yüzde 80’e varan indirim başlattı. Kampanyanın bir satış şekli değil, iş değişikliği nedeniyle eldeki malları satmak olduğunu belirten Erdemoğlu Firması’nın sahiplerinden Ali Erdem, evlenecek ve evini yenileyeceklerin bu fırsatı değerlendirmesini istedi.
Aydın’da yaklaşık yarım asırdır, Muğla üzerindeki mağazalarında ise 10 yılı aşkın süredir hizmet verdiklerini ve artık iş değişikliğine gideceklerini kaydeden Erdemoğlu Halı, Avize ve Mobilya Firması’nın yetkilisi Ali Erdem, “Yeni yapacağımız işle ilgili mağazamızda alan açıp dekorasyon çalışması başlayacağından dolayı ürünlerde yüzde 80’e varan indirim yaptık. Mevsimi, özellikle evleneceklere de bir katkımız olması için yaz dönemine yani düğün dönemini seçtik” diyerek aydınlatma ürünlerinde yüzde 80’e halılarda yüzde 60’a mobilya ve bahçe gruplarında yüzde 40’lara varan indirim yaptıklarını bazı ürünlerde de maliyetin altında satış başlattıklarını ifade etti.
Kesinlikle kampanya mağazası olmadıklarını ve yaklaşık yarım asırdan bu yana devam eden işleri ile ilgili iş değişikliğinden dolayı bu kampanyayı düzenlediklerini kaydeden Erdem, “Markamız ve kalitemizde kesinlikle değişiklik yok, sadece fiyatlarımız değişti. Mesela daha önce 300 lira lan 4 metrekare yün halı kampanya ile birlikte 99 TL’ye düştü” diye konuştu.