Germencik Belediyesi, Anneler Günü münasebeti ile tüm mahallelerde çiçek dağıttı.t
Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Personelinin gerçekleştirdiği etkinlik, Germencik halkının ve annelerin takdirini topladı.
Belediye Başkanı Ümmet Akın Germencik’te gerçekleştirilen 13. Anadolu Adli Bilimler Kongresine katılan annelerin anneler gününü kutlayarak çiçek takdim etti.
Belediye Başkanı Ümmet Akın kongrede anneler günü münasebeti ile ilgili yaptığı açıklamasında “Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Annelerimiz için ne yapsak, ne söylesek, ne kadar teşekkür etsek az kalır. Annelerimizin hakkı ödenmez. Onlar her şeyin en güzeline layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle sevginin, şefkatin, merhametin ve sabrın timsali basta vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.