Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Aydın’ın ilçesi Germencik’te Belediye Başkanı Ümmet Akın, vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye hizmet binası başta olmak üzere birçok projeyi hizmete sunan Başkan Akın, İstasyon Mahallesi’ndeki park ve düğün salonu kompleksini ilçeye kazandırdı. Bu yıl içerisinde yapımını kompleks, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“Modern Kent Olacağız”
Park ve düğün salonun ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Akın, “Germencik’e değişim gerekiyor. Belediye olarak bu anlamda Germencik halkının talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. İstasyon Mahallesi’nde inşa ettiğimiz park ve düğün salonu vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Parkımızda çaydanlık şeklindeki mimarisiyle aile çay bahçesi, vatandaşların oturabileceği kamelyalar, hilal şeklinde içinde lotus çiçeklerinin bulunacağı süs havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, yer satrancı, bisiklet parkuru, labirent ve kız kulesinden esinlenerek yapılan gözetleme kulesi yer alıyor. Ayrıca farklı yaş gruplarına hitap eden oyun sahası ve parkı da mevcut. 800 kişilik düğün salonumuz ise dış mimarisinin yanı sıra iç tasarımıyla da göz dolduruyor. Yaz-kış kullanılacak salon katlanabilir cam sistemiyle yazın açık, kışın kapalı olarak hizmet verecek. Ayrıca düğün salonunda tam teşekküllü mutfak, nikah memuru için özel salon ve gelin-damat odası da bulunuyor. Önümüzdeki aylarda Kent Meydanı başta olmak üzere hizmete açacağımız yeni projelerimizle Germencik’i hak ettiği noktaya taşıyacağız. Germencik’i modern kent haline getireceğiz. Hedefimiz, Germencik’i cazibe merkezi haline getirip Efeler ilçesini buraya taşıyacağız” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte kompleksin açılışı kurdelesini keserek park alanını gezdi. Törende mehter takımının sunduğu gösteri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.