Türkiye’nin önemli antrenörlerinden Giray Bulak, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor’un antrenmanını ziyaret etti.
Didim Atatürk Stadyumu’nda düzenli olarak antrenmanlarını da sürdüren Didim Belediyespor misafirlerini ağırladı. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Türkiye’nin önemli antrenörlerinden Giray Bulak, antrenman sırasında takımı ziyaret ettiler. Antrenmanı izleyen takım hocalarının yanı sıra Didim Belediyespor Kulüp başkanı Bedri Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptan Evren Ermurat ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Yılmaz ile de görüşen Başkan Atabay ve Giray Bulak takımı beğendiklerini bu yıl başarılı olmalarını dilediklerini söylediler.
Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Bu yıl takıma güvendiklerini son yıllarda takımın lig sonuna kadar gösterdiği başarıya rağmen ipi göğüslemekte sıkıntı yaşadığını ancak bunun bu yıl olmaması için tüm gayretleri göstereceklerini söyledi.
Genel Kaptan Evren Ermurat takımı kampta ve sahada izledikçe güveninin ve takıma olan inancının her gün daha da arttığını dile getirdi.