Söke’de hareketli bir gece yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘halkı meydanlara bekliyorum’ çağrısına Sökeli Ak Partililer duyarsız kalmadı. Söke’de vatandaşlar Ak Parti ilçe Başkanlığı önünde ve Cumhuriyet Meydanında toplanarak ‘darbeye hayır’ yürüyüşü düzenledi.
Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık grup İstasyon, Kubilay ve Aydın caddeleri güzergahından yaptıkları yürüyüşle Cumhuriyet Meydanında toplandı. Kalabalık grubu onlarca araç da konvoy halinde eşlik etti. Yürüyüşe katılan vatandaşların ellerinde Türk Bayrakları yer alırken kalabalık tarafından darbeye karşı , FTÖ örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Yürüyüş esnasında balkon ve camlarından çıkan vatandaşların da alkışları ve Türk Bayraklarıyla destek verdiği görüldü.
Cumhuriyet Meydanı’nda bir süre duran grup buradan tekrar Ak Parti İlçe Başkanlığının önüne yürüdü. Kalabalık grubun bir çoğu Aydın’da gerçekleşmesi planlanan ‘darbeye hayır’ mitingine katılmak üzere ayrıldı, geri kalanlar ise dağıldı.