İlk hazırlık maçında Fethisyespor’a evinde 3-1’lik skorla boyun eğen Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Bahaddin Güneş karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Oyun anlayışımızda kesinlikle bir değişiklik olacak” dedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 ilk hazırlık maçından hüsranla ayrıldı. Adnan Menderes Stadı’nda Fethiyespor’u konuk eden siyah beyazlılar rakibine 3-1’lik skorla boyun eğdi. Maçın ardından karşılaşma ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Efe’nin Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, yaptıkları hazırlık maçında bütün futbolcuları oynatarak son durumlarını görme fırsatının olduğunu kaydetti.
“OYUN ANLAYIŞIMIZ DEĞİŞECEK”
Hazırlık maçlarının takımın eksiklerini görmek için yapıldığını ve sonuca kesinlikle takılı kalınmaması gerektiğinin altını da çizen Güneş, “8-9 günlük bir çalışma yaptık. Bu maçın adı zaten ön hazırlıktı. Bu ön hazırlık maçında oyun anlayışını görmek anlamında sirkülasyon yaptım. Genç oyuncularla birlikte bütün futbolcularımızı oynattım. Futbolcuların üzerlerinde bulunan antrenman yoğunluğu ve sıcak havanın da etkisiyle çok fazla oyuncularımızı zorlamadım. Oyun anlayışımızda kesinlikle bir değişiklik olacak. Daha dirençli daha hırslı ve mücadeleci ve araları kapatan bir takım görüntüsü oluşturacağız. Bolu kampı bizim için çok önemli. Kampta hem kuvvetlenip hem de dayanıklılığı geliştirerek oyun anlayışımıza katkılar yapmak için çeşitli uygulamalarımız olacak. Bolu’daki kampta daha fazla kuvvetleneceğiz. Bolu’daki kampımızda da yapacak olduğumuz hazırlık maçlarıyla takım iskeletini oturtmaya çalışacağız. Kamp sonunda takım seviyesine ulaşamayan 2-3 oyuncu ile de yollarımızı ayırabiliriz ve bunu da yönetimle oturup daha sonra konuşacağız” dedi.