Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, üyelerine yönelik yürüttüğü eğitim faaliyetleri kapsamında, ünlü iletişim uzmanı ve eğitmen Ahmet Şerif İzgören’i ağırladı.
İletişim Uzmanı ve Eğitmen Ahmet Şerif İzgören, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin davetlisi olarak katıldığı “Hayatımız Film - İletişim” isimli seminerde, doğru iletişimin şifrelerini paylaştı. Dürüstlük, açıklık, sadelik ve karşılıklılığın iletişimin dört ana sigortası olduğunu anlatan, İzgören, "işyerinde, iletişim kanallarının açıp tutulup, her pozisyondan çalışanın fikrine danışılması, o işletmeyi her zaman daha verimli ve üretken kılar" bilgisini katılımcılara aktardı.
Birlik üyelerinin seminere gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür eden Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, "üyelerimizden gördüğümüz bu ilgi ve destek bizi her seferinde daha çarpıcı konu başlıkları ve daha iyi konuşmacılar arayışına sevk ediyor. İhracatçılarımızın rekabetçiliğine katkı sağlayacak her türlü eğitimi onlara sunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Konuşmasını Yeşilçam filmlerinin unutulmaz diyaloglarından seçtiği örneklerle sürdüren İzgören, temel iletişim becerilerinin geliştirilmesi için yapılması gerekenleri izleyicilerle paylaştı. “Hayatımız Film - İletişim” konulu seminere Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği üyeleri yoğun ilgi gösterdi.