Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi’ne su verilmediği iddialarını yalanlayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Büyükşehirin yaptığı çalışmalar sonucu su boruları zarar gördü. Onarıyoruz” dedi.
Bir süre önce kamuoyuna, ilçenin en büyük mahallelerinden İsabeyli’de iyi su çeşmesine giderek su doldurmak isteyen vatandaşların muhatap bulamadığı şeklinde haberler yansımıştı. İddiaların doğru olmadığını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, aşırı yağışların ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin köy yollarında yaptığı çalışmalar nedeniyle su borularının zarar gördüğünü söyledi.
Mahalledeki sorunun giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Alıcık, “İsabeyli Mahallemize bakımlardan dolayı iyi su verilmemekte. Yalnız şu da var Eylül Aylarında iyi su pınarlarının azaldığı bir dönem olduğu için kaynaklarımızda azalma görülmekte ama bundan sonra sıkıntı çekeceğimize zannetmiyorum. Bu konu üzerinde görevli arkadaşlar en ivedi şekilde arızaya bularak suyun akışını sağlamaktadırlar” ifadelerini kullandı.