Karacasu’ya bağlı Ataköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Ali Küpelioğlu’nun 2015 Temmuz’unda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinin ardından boşalan muhtarlık görevi için Yüksek Seçim Kurulu 5 Haziran 2016 tarihinde seçim yapılacak.
Mustafa Ali Küpelioğlu’nun vefatının ardından bir senedir birinci aza Cengiz Dedeoluk’un vekaleten yürüttüğü muhtarlık görevi için Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Bin 300 nüfuslu Karacasu’nun en büyük mahallelerinden olan Ataköy mahallesinde 880 seçmen bulunuyor.
Şu an muhtarlık görevini yürüten ve adaylığını açıklayan Cengiz Dedeoluk, Mustafa Ali Küpelioğlu’nu rahmet ve saygıyla andıklarını ifade ederken Küpelioğlu’nun yaptığı çalışmalarla, bıraktığı kalıcı hizmetlerle yerinin doldurulmasının güç olduğunu söyledi. Dedeoluk, onun bıraktığı emaneti daha ilerilere taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirterek; “6,5 yıl içinde mahallemiz adına çok güzel çalışmalar yaptı. Okulun yapımında, cemiyet alanının, halı sahanın yapımında, yolların genişletilmesinde büyük emekleri var. Onun bıraktığı emanete sahip çıkmaya çalışıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz” dedi.