Karpuzlu Belediyesi, kültür ve sanat hizmetleri çerçevesinde anaokulu ve ilokul öğrencilerini ‘’Neşeli Trafik Işıkları’’ isimli eğitici tiyatro oyununuyla buluşturdu.
Karpuzlu Belediyesi Düğün salonu ve Tekeler köyü ilkokulunda sahnelenen ‘’Neşeli Trafik Işıkları’’ adlı tiyatro oyunu, Karpuzlu’lu çocuklardan büyük ilgi gördü. Çocukların görsel, işitsel ve duyusal olarak interaktif bir şekilde, trafik ışıklarının hayatımızdaki yerini öğrenmelerini sağlayan, hem de eğlenceli yanıyla güldüren tiyatro oyunu, rengarenk bir gösteri olarak Karpuzlu’lu çocukların büyük ilgisini çekti.
Aydın Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği Ömer Faruk Yıldırım’ın yazdığı, ekranlardan tanınan sinema ve tiyatro oyuncusu Mehmet Kurt’un yönetip oynadığı tiyatro oyunu, Karpuzlu’da Anaokulu ve İlkokul öğrencileriyle buluştu. Tiyatro gösterisi sonrasında, Aydın Çocuk Tiyatrosu Kurucusu Ömer Faruk Yıldırım ve Mehmet Kurt tarafından Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Karpuzlu belediyesi olarak, Karpuzlu’lu hemşerilerimiz ve çocuklarımız için kültür ve sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek. Bu sosyal belediyeciliğin en önemli yönüdür’’ dedi.
Başkan Ozan, Eş Sanat Tiyatrosu’nun ‘Biri Evlen mi Dedi’ adlı yetişkinlere yönelik tiyatro oyununu, Nisan ayı içerisinde Karpuzlu halkıyla buluşturacaklarının da müjdesini verdi.