Köşk Belediyesi, yaz projeleri kapsamında başlatmış olduğu mahallelere projelendirilen düğün salonu ve halı sahaların teslimini gerçekleştiriyor.
Mahallelerin acil ihtiyaç durumları doğrultusunda mahalle sakinleri ile yapılan istişareler neticesinde hareket edildiğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Yaz Projeleri ile nitelendirdiğimiz projelerimizin teslimlerini yapıyor ve yapımı devam eden çalışmalarımız hakkında gerekli iş planlarını yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.
UZUNDERE MAHALLESİ HALI SAHA HAYIRLI OLSUN
Yapımını hızlı bir şekilde tamamlanan Uzundere mahallesindeki halı saha çalışmasını mahalle muhtarı Şahap Bayan ile birlikte anahtar teslimini gerçekleştiren Başkan Kılınç,” Uzundere mahallesindeki gençlerimiz ve öğrencilerimizin spor faaliyetlerini ve aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir çalışmayı hizmetine sunuyoruz, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Mahalle muhtarı Şahap Bayan da gerekli çalışmaların Başkan Kılınç’ın özverili takibi sonucu kısa zamanda neticelendiğini ifade ederek teşekkürlerini sundu. Başkan Kılınç, halı saha çalışmasına ilaveten sporcuların soyunma odaları ve banyo odalarının da tamamlanarak sporcularımız için nezih bir ortam oluşturulacağını ifade etti.
UZUNDERE DÜĞÜN SALONU PROJESİNDE SON NOKTA
Uzundere mahallesindeki diğer çalışmaları muhtar Şahap Bayan ile birlikte inceleyen Başkan Kılınç, ”Uzundere mahallesindeki düğün salonumuzda son noktaya ulaştık. Salonumuzun ince işçilik diye tabir ettiğimiz çalışmaları tamamlayacağız. Düğün salonu çalışmamızın bir bütün olarak değerlendirilmesi neticesinde; salonumuzun alt kısmında düğün yemeklerinin yapılacağı bir yemek odası ve düğün salonu bahçesinde de peyzaj ve çevre düzenlenmesi yapılmış bir bahçe çalışmasıyla bir bütünlük kazandırılarak tüm ihtiyaçlara cevap veren bir proje olarak Uzundere halkımın hizmetine sunacağız” dedi.