Didim’de 8 Mayıs Anneler Günü’nde bir kamyonetin altında kalarak ağır yaralanan ve 4 gün boyunca hastanede verdiği yaşam savaşını kaybeden Kuşadalı işadamı Okan Kurşun’un 1,5 yaşındaki kızı Su Peri Kurşun, Kuşadası’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, minik Su Peri’nnin annesi Yelda Kurşun, çocuğun oyuncaklarına sarılarak ağladı ve yürekleri dağladı.
Bilindiği gibi, Kuşadalı işadamı ve Ağaçevi Mobilya sahibi Okan Kurşun’un 1,5 yaşındaki kızı Su Peri, 8 Mayıs anneler gününde hafta sonu tatili için gittikleri Didim’de kaldıkları sitenin bahçesinde oynarken geri manevra yapan Zeynel Abidin Güneş yönetimindeki 33 PA 048 plakalı kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan 1,5 yaşındaki Su Peri İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 gün boyunca yaşam savaşı veren Su Peri önceki gün hayatını kaybetti. Büyük acı yaşayan Yelda-Okan Kurşun çifti, çocuklarının başkalarına can vermesi umuduyla organlarını bağışladı. Ancak organlar kazada zarar gördüğü için alınamadı.
Su Peri’nin ölümü Kuşadası’nda büyük üzüntü yaratırken, sevenleri ve Kuşadalılar Hanım Camisinde düzenlenen cenaze töreninde bir araya geldi. Herkesi üzen 1.5 yaşındaki Su Peri Kurşun, Hanım Camisinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde, ailesinin Kuşadası Adalızade Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, kızını oyuncağına sarılarak ağlayan anne Yelda Kurşun’un feryatları herkesin yüreğini dağladı.