Matematiğin eğlenceli ve yaratıcı dünyasını çocuklarla buluşturan Harika Matematik Sergisi Kuşadası Ticaret Odası binasında çocuklarla buluştu.

Minik Eller Büyük Hayaller Platformu kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlikler ile çocukları destekleyen QNB Finansbank ana sponsorluğunda ve IEG işbirliği ile hayata geçen proje, çocukların matematiğin temel konularını eğlenceli ve interaktif şekilde öğrenmesine yardımcı oluyor.

Harika Matematik Sergisi 15-17 Mart 2017 tarihleri arasında Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla Kuşadası Ticaret Odası Binası’nda olacak ve sergi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 07-13 yaş arası çocuklar tarafından ücretsiz gezilebilecek.

- Çocuklar eğlenerek büyüyor, kendilerini keşfediyor

Matematiğin temel konularının eğlenceli ve interaktif şekilde işlendiği ve İlköğretim Matematik Dersi Öğretim Programı’na da uygun olan sergi, özel tırlarla yola çıkıyor ve her şehirde yerel yönetimlerin desteğiyle belirlenen mekanlarda sergiler kurularak birer hafta boyunca çocukların ziyaretine açılıyor. Çocuklar, “Dans Eden Geometri”, “Haydi Yuvarla”, “Kule Yapalım”, “Aynadaki Kim” ve “Dev Küp” modüllerinin bulunduğu, “Da Vinci Learning’nin Atölye” çalışmaları ve “Da Vinci Learning Mobil Sinema”nın da olacağı sergiyi keyifle geziyorlar.