Kurulduğu günden bu yana sahneye koyduğu 6 oyun ve çeşitli tiyatral gösteriler ile ilçenin sanat yaşamına önemli bir katkı sunan Kuşadası Belediye Tiyatrosu, farklı yaş gruplarını tiyatro ile buluşturmak amacıyla Kadın, Yetişkin, Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu için kursiyer almaya hazırlanıyor.
Kuşadası’nda farklı yaş gruplarına tiyatroyu sevdirmeyi ve yetenekli oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan Kuşadası Belediye Tiyatrosu, Kadın, Yetişkin, Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu olmak üzere dört farklı kategoride tiyatro eğitimi vermek amacıyla kursiyer kayıtlarını almaya başladı.
Farklı kategorilerde verilecek olan tiyatro eğitimleri kadın ve yetişkinlerde 18 yaş ve üzerini, çocuklarda 9-14 yaş arasını, gençlerde ise 14-18 yaş aralığını kapsıyor. Kursiyerlik başvuruları 14 Ekim’e kadar, hafta içi saat 09.00-17.00 saatleri arasında Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde 2 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile yapılacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından Çocuk Tiyatrosu için 15 Ekim Cumartesi, Gençlik Tiyatrosu için 16 Ekim Pazar, Yetişkin Tiyatrosu için 17 Ekim Pazartesi, Kadın Tiyatrosu için 18 Ekim Salı günü kursiyer seçmeleri yapılacak.