Trafik Haftası Kuşadası’nda da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Hafta kapsamında çeşitli okullarda eğitim amaçlı çalışmalar yapılırken, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödüller verildi.
Kuşadası Emniyet Müdürlüğü tarafından Kütüphane Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Bülent Şahin, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ile birlikte Kuşadası görev yapan trafik polisleri ve çeşitli okullardan öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Arif Ünsal’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplatıda konuşan Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu ve Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, trafikte eğitimin büyük önem taşıdığını belirterek, trafik haftası nedeniyle emniyet müdürlüğü ve milli eğitim müdürlüğünün işbirliği içinde çalışmalar yaptığını söylediler. Konuşmaların ardından trafik konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.