Geçen ay yapılan seçimle yönetime gelen Kuşadası Gençlikspor’un yeni başkanı Behçet Alp, başarılı antrenör Bayram Keskinkılıç yönetiminde yetişen tekvando, kick Boks ve muai thai branşlarını ziyaret etti. Bugüne kadar ihmal edilen bireysel sporlara önem vereceklerini açıklayan Başkan Behçet Alp, amatör sporlara destek olacaklarının müjdesini verdi.
Kuşadası Gençlikspor Başkanı Behçet Alp, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tekvando, kick boksve muai thai branşlarında faaliyet gösteren sporcuları ziyaret etti. Tekvando, kick boks ve muai thai branşlarında il temsilcisi de olan milli takım antrenörü Bayram Keskinkılıç ile sporcularını ziyaret eden Kuşadası Gençliksporn Başkanı Behçet Alp, kısa süre önce Avrupa’da derece yapan dört sporcuya ayrıca teşekkür etti. Dokuz yıldır kulüpten hiç yardım almayan ring sporcularına ve başarılı antrenör Bayram Keskinkılıç’a bundan böyle yardım edeceklerini kaydeden Behçet Alp, malzeme yardımı sözü de verdi. Türkiye’yi yurtdışında temsil eden sporcuların Kuşadası Gençlikspor çatısı altından çıkmasının gururunu yaşadıklarını belirten Behçet Alp, sağlıklı bir toplum için herkesi Kuşadası Gençlikspor’da spor yapmaya davet etti.
Dokuz yıldır Kuşadası’ndan gerekli desteği tam olarak göremediklerini açıklayan Antrenör Bayram Keskinkılıç ise ilçedeki tüm resmi ve özel kuruluşlar ile iş adamlarını uzak doğu sporlarına sponsor olmaları çağrısında bulundu. Önümüzdeki kış 2500 sporcunun katılacağı Türkiye Kick Boks Şampiyonasının Kuşadası’nda yapılması için girişimde bulunacaklarını ve belediyeye proje olarak sunacaklarını anlatan Keskinkılıç, belediyeden daha çok destek beklediklerinin de altını çizdi.