Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 7. Meslek Komitesi (Gıdacılar) üyeleri ile birlikte İlçe Tarım Müdürü ve Toplum Sağlığı Başkanı’na ziyaretlerde bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Gıdacılar Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Birlik, Komite Üyeleri Mustafa Ekiz, Mehmet Bayraktar ve Hayati Atlı ilk olarak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Arif Yılan’ı, ardından İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Osman Cesuroğlu’nu makamında ziyaret ederek, Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin uygulamalarda karşılaştıkları sorunları ilettiler.

Yapılan denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve açıkta yapılan tütün satışlarının yarattığı haksız rekabetin görüşüldüğü ziyaretlerde konuşan Başkan Serdar Akdoğan; aynı zamanda denetimlerde, hep aynı yerlere gidilmesinden duyulan rahatsızlığı dile getirdi ve denetim yapan ekiplerin daha hassas davranmaları gerektiğini belirtti.

Ziyaretlerde, uygulamalarda yaşanan sorunlar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve ilgili kişilere konuların iletileceği görüşüldü.