İncirliova Atatürk Mahallesi Aydınlık Evler Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Demiröz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan çocuk oyun parkı ile spor ünitesinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarete ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş; “Belediye Başkanımız Gürşat Bey’in göreve gelmesiyle birlikte ilçe genelinde başlatılan çocuk oyun parkı ve sosyal tesis çalışmalarını takdirle karşıladık. Bizler de Atatürk Mahalle Sakinleri olarak mahallemize bir adet çocuk oyun parkı ve sosyal tesisin kazandırılması için talepte bulunduk. Sağolasın başkanımız talebimizi yerinde bularak çalışmalar başlattı. Kendisine teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kale, “Atatürk Mahallemiz gelişime açık olan bir mahalledir. Buradaki yapılaşmaya orantılı olarak park ve sosyal tesis alanı maalesef yok denilecek kadar az. İncirliova Belediyesi olarak Aydınlık Evler Yönetim Kurulu’nun yer tahsis talebine olumlu yanıt vererek burada bir adet parkın yapımını gerçekleştirdik. Ancak, mahallemiz için bu yeterli değildir. Şuan yer tespit çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki aylarda mahallemize bir adet daha çocuk oyun parkı ve sosyal tesisi kazandıracağız” dedi.