AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Altınova Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşerileri ile hasbıhal eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a köylüler köyün içinden geçen dere yatağının ıslah edilmesini istediler.
Meclisteki yoğun çalışmalar ve görev aldığı komisyonlardaki yoğunluğundan dolayı arzu ettiği kadar Aydın’a gelemediğini belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, her fırsatta seçim bölgesi Aydın’a geldiğini belirtti. Milletvekili Mustafa Savaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Altınova Mahallesi sakinleri şu anda köyün en acil sorunlarından birinin köyün içerisinden geçen dere yatağının ıslahı olduğunu belirttiler. Karayolunun ikiye bölmesi nedeniyle özellikle otlağa giden hayvanların alt geçit niyetine kullanılan dere yatağından geçtiğini belirten Altınova Mahallesi sakinlerinden Nizamettin Ökten ve Ali Yıldız, “Dere yatağının ıslah edilmemiş olmasından dolayı oluşan pislikler hayvanların hastalanmasına neden oluyor. Eğer bir hayvanda rahatsızlık varsa diğer hayvanlara da sirayet ediyor. Bu nedenle aynı zamanda hayvanlar için alt geçit olarak kullanılan dere yatağının ıslah edilmesini istiyoruz” diyerek milletvekili Mustafa Savaş’tan yardım istediler.
Köylülerin taleplerini dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, gerekli çalışmanın yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi.