Nazilli Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı üye salt çoğunluğu sağlanarak Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.
Belediye Meclisi Eylül 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşiminin 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’in başkanlığında gerçekleştirildi.
6 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısı, Hasköy Mahallesinde Kadastro çalışmaları için bilirkişi belirlenmesine oybirliği ile karar verilirken meclis gündeminin ikinci günden maddesinde yer alan 5 Yıllık yatırım programının kamulaştırma dilimine ilave yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Yeşil Mahalle 1219 Ada 13 Parsele yapılacak olan trafo yerinin imar planına İşlenmesini görüşen Belediye Meclis Üyeleri Oybirliği ile dördüncü maddede yer alan İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün Yönetmeliğinin görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi. Aşağı Nazilli’de geçtiğimiz yıllarda kadın sığınma evi olarak yapılan binanın da daha sonra meclis kararı ile kız öğrenci misafirhanesine dönüştürülmesi kararına bağlı olarak, ücret tarifesi görüşüldü. Belirlenen değer oybirliği ile karara bağlandı. Meclis gündeminin son maddesi ek gündem madde olarak belirlendi. Buna göre Güzelköy Mahallesi 109 Ada 29 Parsel İle İlgili Meclis Kararının iptalini meclis üyeleri oybirliği ile kabul etti.