Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevinde cezaevi çalışanlarının kullanabileceği mescit yapılıyor.
Nazilli Belediyesi, Cezaevi Müdürlüğünün talebi ile Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevinde çalışan personel ve vatani görevini yapan askerler için Mescit yapıyor. Cezaevi Jandarma Komutanlığı’nın dinlenme bahçesinde inşaatına başlanan Mescit 50 metrekarelik alanı kaplayacak. 35 metre karesi namaz kılma alanı, geri kalan 20 metrekarelik alanı da abdest alma bölümünden oluşan mescidin kaba inşaatı tamamlandı. Sıvası başlanan mescidin yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerince bildirildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Cezaevinin Nazilli merkezden uzak olması ve burada çalışan personel ile görev yapan askerlerin namaz vakitlerinde namazlarını kılamadıkları için Cezaevi Müdürlüğü’nün talebi üzerine Mescit yapımına başladıklarını belirtti. Mescidin kaba inşaatının tamamlandığını geri kalan çalışmaların da yaklaşık 2 aylık bir süreç içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.