Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Mahallesi Nazilli Anadolu Lisesi kuzeyinde yapımı tamamlanan kapalı pazar alanındaki son düzenlemeleri yerinde inceledi.
Nazilli Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Turan Mahallesi’ndeki Kapalı Pazar yerinin faaliyete geçmesine günler kaldı. Son düzenlemelerin yapıldığı Kapalı Pazar alanında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kalan çalışmalar hakkında personelinden bilgi aldı.
Nazillinin 4. Kapalı Pazar Yerinin vatandaşlara şimdiden hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Turan Mahallesi sakinleri tarafından uzun zamandır istenen kapalı Pazar alanımız tamamlandı. Turan Mahallesi Nazilli Anadolu Lisesi kuzeyindeki son düzenlemelerin yapıldığı Pazar alanımız en geç Kurban Bayramı sonrasında Allahın izni ile faaliyete geçecek. Çelik konstrüksiyonlu direkler üzerine 5 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Kapalı Pazar yerinde uzman incelemesi odası zabıta odası, mescit tuvaletler ve çay ocağı bulunuyor. Çevre düzenlemesi de genel olarak tamamlanan Kapalı Pazar alanı sayesinde yağmurlu ve sıcak havalarda vatandaşlarımızla beraber esnafımızda mağdur olmadan alışverişlerini yapabilecekler. Cumhuriyet Mahallesi ile Turan Mahallesi sakinlerinin ortak olarak kullanabilecekleri Pazar alanında Cumartesi semt pazarı olarak kullanılacak olan alan haftanın diğer günlerinde ise vatandaşlara ücretsiz olarak otopark hizmeti sağlayacak. Modern bir Pazar alanı olarak inşa ettiğimiz Turan Mahallesi Kapalı Pazar Yerinin tüm Nazilli halkına ve pazarcı esnafına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.