Ligde 3 maçta 5 puan toplayarak güzel bir giriş yapan Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası 2.tur karşılaşmasında Kartalspor’u ağırlayacak.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu kendi seyircisi önünde konuk ettiği Amedspor’la 1-1 berabere kalarak yenilgisiz yoluna devam eden Nazilli Belediyespor’da gözler Türkiye Kupası maçına çevrildi. Naz Naz, 2. Tur maçında 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kartalspor’u ağırlayacak. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele 15.00’te başlayacak. Siyah Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını Esat Ergüler Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Naz Naz’da bu müsabaka öncesinde tek eksik olarak kaleci Ersin Aydın göze çarpıyor.
Türkiye Kupası maçı hakkında görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, “Amedspor maçıyla aynı gün çalışmalarımıza başladık kupa maçı da bizim için önemli kazanılması gereken bir maç. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Futbolcularımız en iyisini yapacaktır diye düşünüyorum’’ dedi.
Nazilli Beldeiyspor’un kendi evinde Kartalspor ile karşılaşacağı kupa mesaisinde karşılaşmayı Sakarya Bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını Kocaeli Bölgesi’nden Birtan Yavuz ile Sakarya Bölgesi’nden Mehmet Akıncık yapacak. Yine Sakarya Bölgesi hakemlerinden Burak Celep dördüncü hakemliği üstlenecek.