İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldiği Ege derbisinde attığı tek gol ile gülen taraf olan Nazilli Belediyespor sonuçtan memnun.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 31. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Menemen Belediyespor’u 0-1 mağlup ederek haftayı moralli kapattı. Play-Off hedefleyen rakibini üç puandan eden Siyah inciler’de mücadeleyi değerlendiren Teknik Direktör Cüneyt Biçer, “Geçen hafta gerçekten sıkıntılı geçirdiğimiz bir maç vardı. Onun üzerine bu hafta muhakkak iyi bir sonuç almamız gerekiyordu. İyi sonucun yanında güzel de bir oyun sergilemeliydik. Bunun için hazırlandık. Hafta içinden beri gelen süreçte oyuncularımız bunun bilincindeydiler. İyi hazırlandık ve bunun sonucunda da iyi bir oyunla iyi bir sonuç aldık. Menemen’i son iki iç saha maçında izleme şansımız oldu. Bu da bize avantaj sağladı. Buradan aldığımız bilgilerle neler yapabileceğimizin planlarını yaptık” dedi.
“İSTEDİĞİMİZİ YAPTIK”
Rakip Menemen Belediyespor’u iyi analiz ederek maça çıktıklarını belirten Biçer, “Aklımızda 55 dakika skoru lehimizde tutabilirsek sonrasında çok pozisyon bulabileceğimiz bir maç olacağını düşündük ve beklediğimiz gerçekleşti. Golü bulduk ve ikinci yarıda farkı açabileceğimiz ve planlarımızı net uygulayabileceğimiz bir maç oldu. Rakibin kazandığı penaltıda Metin güzel kurtardı ve buda maçın dönüş noktalarından biriydi. Hedeflerimizi doğrultusunda istediğimizi yaptık ve kazandık. Maç ayırt etmeden aynı şekilde ligin sonunu getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
U19 TAKIMI’NIN BAŞARISINI KUTLADI
Coca Cola Gelişim Ligleri’nde evinde konuk ettiği en yakın takipçisi Altay U19 Takımı’nı 1-0 mağlup ederek C Grubu’nda şampiyonluğunu ilan eden Siyah İnciler’in U19 Takımı’nın elde ettiği bu başarıyı da kutlayan Teknik Patron Biçer, “Tüm teknik heyet, futbolcular ve camiamızı tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Böyle bir başarının kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu takımımız için çok önemli bir başarıdır” ifadelerine yer verdi.