Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, sözleşmesi devam eden futbolcularını tesislerine çağırarak, ödeme planı ve yeni sezon ücretlerini değerlendirdi.
Görüşmelerde takımın sağ bek oyuncusu Yüksel Kayaalp ve sağ kanat oyuncusu Halil Zeybek’in iç transfer görüşmeleri neticesinde 1 yıl daha sözleşmeleri uzatıldı.
Nazilli Belediyespor yönetimi, Teknik Patron Biçer’in raporları doğrultusunda iç transferde görüşmelere başladı. Bugün futbolcularla değerlendirme toplantısı yapan takım yönetimi, Halil Zeybek ve Yüksel Kayaalp ile sabah saatlerinde Esat Ergüler Tesislerinde masaya oturdu. Görüşmede, Kulüp Başkanı Murat Kaplan ve As Başkan Hasan Güney, Genel Kaptan Hakan Alıcık, Basın Sözcüsü Özgen Türker, Muhasip Zafer Kun ile Profesyonel Şube Sorumlusu Turgut Yerlikaya hazır bulundu. Görüşmelerin ardından anlaşmaya varan yönetim basın açıklaması yayınladı. Sağ bek ve sağ kanat oyuncularıyla sözleşme yenilediklerini açıklayan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker; “Sağ bek oyuncumuz Yüksel Kayaalp ve sağ kanat oyuncumuz Halil Zeybek ile iç transfer görüşmesi neticesinde 1 yıl daha mukavelelerini uzatarak sözleşme yeniledik. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde teknik ekibimizin raporu doğrultusunda iç transfer görüşmelerini tamamlayarak, önümüzdeki haftadan itibaren scout ekibimizin ve teknik direktörümüzün verdiği liste üzerinden dış transferde imzaları atmaya başlayacağız” dedi.