Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir gece kulübünde gerçekleşen intihara teşebbüs olayını görüntülemek isteyen gazeteci Erdal Savaş, yumruklu saldırıya uğradı.
Olay, gece saat 02:00 sıralarında Arslanlı Mahallesinde faaliyet gösteren bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mekanda garson olarak çalışan sevgilisinin ayrılma talebine dayanamayan İ.Y isimli bir şahıs, cam bardağı kırarak bileklerini kesti. İntihara teşebbüs eden yaralı kanlar içinde yerde yatarken olay yerine gelen Gazeteci Erdal Savaş, görüntü çektiği sırada gece kulübünden çıkan E.A.’nın saldırısına uğradı. Aracına binip uzaklaşmak isterken Savaş’ın yüzüne yumruk atan şahıs, iddiaya göre daha sonra gazetecinin görüntü çektiği kamerayı arabanın arka koltuğundan fark ettirmeden aldı. Olay yerinden uzaklaştığı sırada kamerasının aracında olmadığını fark eden Gazeteci Erdal Savaş, polisi arayarak durumu bildirdi.
Mekanda arama yapan güvenlik güçleri, gazetecinin makinesini alıkoyan ve yumruk atan E.A.’yı gözaltına aldı. Gazeteci Erdal Savaş da meslektaşları bazı meslektaşları ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesi’ne giderek, sağlık kontrolünden geçti. Savaş’ın alnında yumruktan dolayı zedelenme olduğu belirlendi. Polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.