Aydın’ın Nazilli İlçesinde geniş çapta huzur operasyonu düzenleyen Polis ekipleri, barlar sokağında yapılan baskında yabancı uyruklu kadınların evraklarını inceledi. Asayiş Şube Amirliği’nde yapılan inceleme sonucu evrakları yetersiz olan 1 Afrikalı kadın gözaltına alınırken, firari olan 1 şahısta operasyon kapsamında yakalandı.
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü, geniş çapta huzur operasyonu düzenledi. Yaklaşık 250 polis memurunun görev aldığı operasyonda işyerlerinde ve trafikte asayiş uygulaması yapıldı. Dün akşam saat 21:00 sıralarında başlayan operasyon, toplam 3 saat sürdü.
Yetkililerden alınan bilgilere göre huzur operasyonu kapsamında; 760 vatandaşa kimlik kontrolü yapılırken, 222 araç sorgulandı. İlçede faaliyet gösteren umuma açık 55 mekanda arama yapıldı, yakalama kararı olan 1 kişi de gözaltına alındı. Nazilli barlar sokağına yapılan ani baskında yapılan kimlik kontrolleri sonucunda 1 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı. Operasyonu büyük bir titizlikle yöneten Asayiş Şube Amirliği’ne bağlı ekipler, bar ve diskolarda çalışan yabancı uyruklu kadınların belgelerini tek tek incelediler.
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan 250 polis memurunun katıldığı huzur operasyonunda 3 saat boyunca trafik ve asayiş uygulamaları yapıldı. Toplum Destekli Polis ve TEM ve KOM Şube ekiplerinin de destek verdiği aramalarda, 1 firari şahıs yakalandı. Asayiş ekipleri çarşı içerisinde ruhsat tarihi geçtiğinden bazı işletmelere işlem yaptı. Aydın-Denizli karayolunda trafik uygulaması yapan ekipler ise 222 araç sorgularken, 976 TL de trafik cezası kesti.