Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Yeşil Mahalle’de oluşan yeni yerleşim alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde takip eden Alıcık, “Halka hizmet, Hakka hizmettir. Bu düsturla görev başındayız” dedi.
Nazilli Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte Yeşil Mahalle’de büyük bir değişim yaşanmış, bununla birlikte de yeni yerleşim alanları oluşmuştu. Mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bölgede yol, asfalt, kaldırım ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Şehrin doğusunda bulunan Nazilli Devlet Hastanesi’nin, şehirlerin batıya genişlediği tezini tersine çevirdiğine dikkat çeken Alıcık, gözlerinden kaçan eksikliliklerin de kendilerine bildirilmesini istedi.
Nazilli için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mesai kavramı gözetmeksizin görev başında olduklarına değindi. ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ diyen Alıcık, “Halkımıza hizmetin kimden, nereden, nasıl geldiği önemli değil. Yeter ki hizmetler gelsin ve bu hizmetler sayesinde halkımız huzura ve rahata kavuşsun. Bizim için önemli olan da budur. Bilindiği üzere Yeşil Mahalle’ye devlet hastanemizin yapılması ve onun ardından yeni yapılan İmam Hatip Ortaokulu ile şehrin bu kısmı büyük ölçüde gelişme göstermiştir. Özellikle hastaneye yakın çevrelerde yeni yerleşim alanları ve siteler kurulmuştur. Bu oluşumlar sırasında bizde belediye olarak gerekli alt yapı yol ve çevre düzenlemelerini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.” diye konuştu.
Yeşil Mahalle’de yeni birçok modern yol açtık..
Yeşil Mahalle’nin belediyenin çalışmalarıyla değişim yaşadığına vurgu yapan Başkan Alıcık, “ Bu güne dek Yeşil Mahalle’de yeni birçok modern yol açtık. Bu yolların alt yapı çalışmalarını gerçekleştirerek bir kısmını parke taşı ile kaplayıp bir kısmında da sıcak asfalt kullandık. Kaldırım düzenlemesi yeni park alanlarının oluşturulmasının yanı sıra temizlik, çevre düzenlemesi gibi rutin hizmetlerimiz kesintisiz devam etmekte. Bunun yanı sıra yeni yapılan İmam Hatip Orta Okulu çevresinde de yol ve çevre düzenlemelerine devam ediyoruz. Bu düzenlemeler sırasında Aydın Büyükşehir alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Artık şehrin en kalabalık yerlerinden olan Yeşil Mahalle’de sık sık rutin kontrolleri bizzat kendim yaparak eksikleri yerinde tespit ediyor gereken müdahalelerin bir an önce yapılması için uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.