Nazilli Merkez ve mahallelerindeki camilerde Regaip Kandili nedeniyle düzenlenen programlara katılan yüzlerce kişiye Nazilli Belediyesi tarafından kandil şekeri ve lokum dağıtıldı.
Nazilli’ye bağlı 60 tane mahallenin yanı sıra İsabeyli, Pirlibey Arslanlı mahalleleri ve Nazilli’deki tüm cami mescit ve cemaat evlerinde Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Nazilli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün personeli görev yaptı. Cami, mescit ve cemaat evlerinde hazırlanan stantlarda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Regaip kandiline özel hazırlattığı kandil şekeri ve lokumlar camilerden çıkan cemaate Başkan Haluk Alıcık adına vatandaşların kandilini kutlayarak belediye personeli tarafından ikram edildi.
Regaip kandilinin biz Müslümanlar için ayrı bir önemi olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tüm ilçe halkının ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ederek, “Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyor, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.