Nazilli Ülkü Ocakları Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim gören ülkücü gençler şehitler için lokma hayrı düzenledi.

Nazilli İsabeyli Kampüsünde gerçekleşen lokma hayrına katılım yoğun olurken, şehitler tekbirler eşliğinde dualarla anıldı. Son günlerde yaşanan terör saldırılarının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne zarar veremeyeceğini ifade eden Nazilli İİBF Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Rahman Doğan Dölen; " Bugün burada eli kanlı terör örgütleri Pkk, Daeş, Fetö, Tak ve benzeri yapılanmaların yapmış olduğu saldırılarda hayatını kaybeden vatan ve millet gayesinde şehit düşen askerimizi polisimizi ve sivil vatandaşlarımızı anmak için toplanmış bulunmaktayız.
Eli kanlı terör örgütleri geçtiğimiz günlerde sizlerinde bildiği gibi İstanbul Beşiktaş’ta 45 Vatan evladının hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Aradan uzun zaman geçmeden Kayseri’de aynı acıları bir daha yaşatmış ve 14 askerimiz şehit düşmüştür. Dün gece gelen haberlerde sınır ötesinde yapılan operasyonlarda 14 vatan evladının daha acı haberiyle yüreklerimiz parçalandı"dedi.

"DURUŞUMUZU HİÇ BİR ZAMAN BOZMAYACAĞIZ"
Dölen açıklamalarını şöyle sürdürdü;" Bugün burada sizlerle birlikte bu acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Kimse Türk milletinin sabrını ve gücünü tartmaya çalışmasın ve kimse unutmasın ki kinimiz dün de devasaydı bugün de devasadır yarın da devasa olacaktır. Vatanımızı bölmek isteyenlere karşı duruşumuzu hiçbir zaman bozmayacağız. Bizler Türk gençleri olarak atalarımızdan bize miras bu toprakları canımız pahasına da olsa koruyacağız. Bu hainlerin kampüslerde, amfilerde, kantinlerde her türlü kahpeliği yaptığı aşikardır. Sizlerin huzurunda haykırıyorum. Burada vatanın bölünmez bütünlüğünü tehdit eden, vatan evlatlarının canına kasteden hiçbir kişi barınamayacaktır. Bu vatan hainleri ile mücadelemizi dersliklerde, kantinlerde, amfilerde sonuna kadar sürdüreceğiz. Sayın dekanımız, değerli hocalarımız ve siz öğrenci kardeşlerimden isteğim, üç beş kendini bilmezin provakatif eylemlerine sessiz kalmayın. Üzerimize düşen kendi kapımızın önünü temizlemektir. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse bu eli kanlı terör örgütleri hiç bir şekilde emellerine ulaşamayaktır.
İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un da söylediği gibi: "Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."

Zaman; bir, iri ve diri olma zamanı. Zaman bütün ihanet şebeklerine meydan okuyup, birbirimize kenetlenip, güvenlik güçlerimizin yanında olma zamanı. Rabbim bu necip milletin yar ve yardımcısı olsun.
Sözlerime son verirken tüm şehitlerimize rahmet, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Unutmayın ki "Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin!" Ne Mutlu Türk’üm Diyene!