Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün yol verme meselesi yüzünden tanker şoförüyle tartışan otomobil sürücüsü, bugün tesadüfen gördüğü şoför ve yanındaki arkadaşına kurşun yağdırdı. Olayda darp edilen tanker şoförünün arkadaşına 2 kurşun isabet etti.
Olay, saat 16.35 sularında Dallıca kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, tali yoldan karayoluna çıkan tanker şoförü ile yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşayan bir otomobil sürücüsü, bugün tesadüfen denk geldiği şoför ve arkadaşını kurşunladı. Kimlikleri tespit edilemeyen kalabalık bir grup tarafından sıkıştırılan tanker şoförü A.D. (28) ağır bir şekilde darp edilirken, yanındaki arkadaşı E.K.(23) ise kurşunların hedefi oldu. Vücuduna iki kurşun isabet eden E.K., olay yerine çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tanker şoförü A.D’yi darp eden diğer şüpheliler kayıplara karıştı. Karşı tarafın elinden zor kurtulan ve ağır bir şekilde darp edilerek yaralanan A.D. ise jandarma ekiplerine ifade verdi. Hastaneye kaldırılan yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.