Aydın’da fırtına ile birlikte itfaiye ekipleri yangından yangına koştu. Serçeköy’de kamuya ait hurda ve eski araç ve iş makinelerinin depolandığı alanda meydana gelen yangında onlarca araç cayır cayır yanarken çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı
Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan ve Aydın’ın Büyükjşehir olması ile birlikte İl Özel İdaresi’nden Büyükşehir’e devredilen Serçeköy’deki depo olarak kullanılan alanda dumanların yükseldiğini gören çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine arayarak yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangında alevler araçlara da sıçrayınca yan yana park halinde olan çok sayıda araç ve iş makinesi cayır cayır yandı. Aydın İtfaiye daire Başkanı Serdar Adanır’ın da müdahale ettiği yangında bölgedeki tüm ekipler söndürme çalışmalarına katıldı. Ancak fırtınanın da etkisi ile araçlar tamamen yanarak metal yığınına döndü.
Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangının nasıl meydana geldiğinin detaylı olarak araştırıldığı belirtildi.
Öte andan yangın nedeniyle Aydın semaları ve Aydın-Denizli karayolu duman altında kaldı. Trafik ekipleri aşırı duman nedeniyle sürücüleri uyarırken yangın süresince trafikte aksamalar yaşandı.