Aydın Özel Başak Koleji’nin kuruluş yol dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Ezgilerle 25. Yıl" konseri büyük beğeni topladı.
Özel Başak Koleji kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu ile Özel Başak Koleji B - Brass Nefesli Çalgılar Topluluğunun ortaklaşa gerçekleştirdikleri "Ezgilerle 25. Yıl" konseri ADÜ Meandros Salonunda gerçekleştirildi. Çok sayıda izleyicinin katıldığı konserde 25. yılını kutlayan Özel Başak Koleji konuklara doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Şef Kamil Kaya yönetiminde sahne alan topluluklar konsere katılanlara unutamayacakları bir müzik şöleni sahneledi.
İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Türk’ün olduğu her yerden seslendirdikleri ezgilerle dinleyicileri coşturdu. Gecenin finalinde sahne alan B-Brass Nefesli Çalgılar Topluluğu seslendirdiği marşlara salon alkışlarla eşlik etti. Gecenin sonunda teşekkür çiçeğini aldıktan sonra söz alan Şef Kamil Kaya, kendilerini destekleyen okul yönetimi ve velilere teşekkürlerini sundu.
Türkiye’nin her yerinden seslendirilen eserleri keyifle dinlediğini belirten Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın, öğrencilerimizin sanatla bu denli yoğun uğraş içinde olmalarının elde edilen TEOG başarıları kadar kendilerini mutlu ederek gururlandırdığını dile getirdi.