Efeler’de hizmet vermeye başlayan Şarlo Kafe, Aydınlıların uğrak noktası haline geldi.
Yakın zaman da hizmete giren Şarlo Kafe, yapılan dekor ve görüntüsü ile Aydınlıların gözde mekanları arasına girmeyi başardı. Mekan olarak yenilikçi bir tarzı ile Aydınlıların hizmetine giren kaffe yeni açılmasına rağmen vatandaşın uğrak noktası haline geldi.
Aydın’da 8 yıldır Şapıldak Kaffe’yi işleten ve iki kuzen olan Altan Kemerci ve Hakan Kaya ikinci işletme olarak da Şarlo Kafe’yi Aydınlıların hizmetine sunduklarını ifade eden Altan Kemerci, 176 kişilik oturma alanıyla birçok organizasyona ev sahipliği yapmaya da hazır olduklarını söyledi.
Tanıtım amaçlı basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Şarlo Kaffe İşletme Sahiplerinden Altan Kemerci, "Şarlo’nun Şapıldak olarak devam etmesini istemedik. Yeni bir işletme, yeni bir süreç, yeni bir soluk olmasını istedik. Şarlo’da yerelde Franchising olma yolunda ilk adımımız. Tamamen yerel sermaye ile hizmet sunacağız. Farklı bir kitleye hitap eden ve dinlenme ve istirahat odaklı bir mekan olarak değerlendirdik. Özel gün, toplantı, kahvaltı, tanıtım amaçlı etkinlikler, ufak konserler tarzında etkinliklerin yapılabileceği bir mekan oluşturmaya çalıştık. Şarlo’nun kendine ait felsefesi olduğu için malzeme de çok. Şarlo’nun şapkası, şemsiyesi, eylemleri, söylemleri güzel olduğu için Şarlo ismini kullandık. İstanbul’da da bu işlerle uğraştığım için, o süreçte İstanbul’da yaşadığımız gördüğümüz şeylerin hayalini buraya yansıttık. Aydınımıza hizmet amaçlı böyle güzel bir mekan kazandırdık. Aydınlılar 15 TL’ye serpme kahvaltı yapacak. Mutfak alanında hiçbir sıkıntımız yok. Vatandaşların görüp de duyduğu her türlü yemeği yapabiliyoruz. Standart menünün dışında her türlü yemeği yapabilecek kapasiteye sahibiz” dedi.