Aydın Efeler Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri spor dallarında elde ettiği başarılar ile birden fazla kategoride dereceye girerek, Savcı Kiraz’ın adını da en güzel şekilde yaşatıyor.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen judo, karate, masa tanesi ve atıcılık gibi yıldız ve küçükler kategorilerinde toplamda 3 il birinciliği, 1 il ikinciliği ve 2 il üçüncülüğü alarak önemli bir başarı elde eden Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu yarışmalara damga vurdu. Judo Küçük Kızlar Kategorisi’nde Betül Akkurt il birincisi, Judo Yıldız Erkeler Kategorisi’nde Mehmet Mutlu Akkurt il ikincisi, Masa Tenisi Küçük Kızlar Kategorisi’nde Ahsen Kalfa il birincisi, Karate Yıldız Kızlar Kategorisi’nde Aleyna Dede il birincisi, Karate Küçük Kızlar Kategorisi’nde Ayşe Rabia Dede il üçüncüsü, Atıcılık Yıldız Erkekler Kategorisi’nde Muhammet Haydar Ali Işıklı il üçüncüsü olarak okullarını başarı ile temsil etti. Aldıkları başarılı sonuçlar ile adeta yarışmalara damga vuran şampiyonların okulu Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu adını listelerin üst sıralarına yazdırmayı başardı.
“BAŞARILARIMIZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”
Dört yıl önce eğitim öğretime başladıklarını ve kısa sürede akademik ve sportif anlamda başarılara imza attıklarını ifade eden Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hayrullah Tosun, elde ettikleri başarılara önümüzdeki yıllarda da artarak devam ettirmek istediklerini söyledi.
“SPORA ÖNEM VERİYORUZ”
Okulda bulunan 430 öğrenciden 60’ının lisanslı olduğunun altını çizen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu Beden eğitimi Öğretmeni Uğur Demir de, “Okulumuz sportif faaliyetlere önem veriyor ve bunu da birçok alanda öğrencilerimizin aldığı başarılı sonuçlar ile gösterdik. Okulumuzun adını taşıyan bir spor kulübü de kurduk. Önümüzdeki yıl için de voleybol kız takımımızın alt yapıalrını oluşturduk” dedi.