Söke Birlik Minibüs Kooperatifi Yönetim Kurulu Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde mesleki konuların yanında yönetmelikler ele alındı.
Aydın Şoförler Odası olarak şoförlerin mesleki anlamda karşılaştıkları sıkıntı ve zorlukların çözümü konusunda mücadele ettiklerini belirten Başkan Semih Özmeriç, bir turizm bölgesi olan Aydın’da şoförlerin aynı zamanda birer kültür elçisi gibi hizmet verdiğini belirterek “Şoförlerimiz önemli bir görevi ifa etmektedir” diyerek ziyaretlerinden dolayı Söke Birlik Minibüs Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Söke Birlik Minibüs Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sönmez ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, mesleki konuların yanı sıra yönetmelikler ele alınırken, şoförler her geçen gün değişen yönetmeliklerden şikayetçi oldu. Aydın Şoförler Odası Başkan ve yönetimine meslektaşlarına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür eden Söke Birlik Minibüs Kooperatifi başkanı Ahmet Sönmez, “Aydın Şoförler Odası öncülüğünde yaşanan mesleki sorunların pek çoğu Ankara’ya iletiliyor. Bu kapsamda pek çok sorunumuz da çözüldü. Girişimleri ve çalışmalarından dolayı Başkan Semih Özmeriç nezdinde tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.