Söke’de dört binin üzerinde kursiyer sayısı en büyük eğitim merkezilerinden biri haline gelen Söke Belediyesi Hobi ve Meslek Edindirme kurslarında üretilen el emeği ürünler beğeni topladı.
Söke Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Deri Çanta Yapımı, Ahşap Boyama, Sepet Yapımı, Otantik Takı, Ev Aksesuarları, Turistik Hediyelik Eşya Yapımı, Butik Sabun, Keçe Aksesuar, Takı Tasarım, Seramik Yapımı Boyama ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kurslarının yılsonu sergisi açıldı.
Söke Belediyesi Bedesten Kurs Merkezi’nde açılan sergiye Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nun eşi Ayşe Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Yasemin Gürsoy, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut başta olmak üzere kursiyerler ve davetliler katıldı.
Söke Belediyesi Semt Evleri ve Bedesten Kurs Salonlarında açılan Yeliz Akkuş, Şengün Nişancı, Selma Güvenir, Ezgi Tunç, Evrim Deniz’in eğitmen olarak yer aldığı kurslarda ortaya çıkarılan eserler katılımcıların büyük beğenisi kazandı. Bedesten Kurs Salonları’nda 4 salonda yer alan sergi 25 Mayıs 2016 tarihine kadar gezilebilecek.