Aydın’ın Söke ilçesinde yalnız yaşayan ve üç gün önce öldüğü belirlenen Remzi Akan’ın cesedi evinin bahçesinde bulundu. Mahallenin gençleri ve muhtar Ahmet Yöntem, kimsesiz adamın cenazesine sahip çıktı.
Söke’nin Fevzipaşa Mahallesinde yalnız yaşayan ve kimsesiz olan 75 yaşındaki Remzi Akan evin bahçesinde ölü olarak bulundu. Remzi Akan’ın birkaç gün ortalarda olmamasından şüphelenen Muhtar Ahmet Yöntem, mahallenin gençlerinden yaşlı adamın evine giderek bakmalarını istedi. Gençler Remzi Akan’ın evine geldiklerinde bahçede yaşlı adamın cesedi ile karşılaştı. Önce muhtar Ahmet Yöntem ardındansa polise haber verildi. Eve gelen polisler gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Remzi Akan’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Kimsesiz adamın cenazesine sahip çıkan Muhtar Ahmet Yöntem; “Hayatta kimsesi yoktu. Yaşlılık maaşıyla eski bir evde yaşamaya çalışıyordu” dedi.
Üç gün sonra bulunan cesedin çürümeye başladığı, çevreye koku yaymasına rağmen çevrede yaşayanlar tarafından fark edilmediği öğrenildi. Yaşlı adamın cenazesi yapılan otopsiden sonra Söke’de toprağa verilecek.