Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 2016-2017 Yeni Eğitim Öğretim Yılında ADÜ İsabeyli yerleşkesinde öğrencileri Dersliklerinde ziyaret etti.
Nazillimize hoş geldiniz diyerek Öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık her zaman Nazilli Belediyesinin Üniversitenin yanında olduğunu ve Nazillinin güzel bir ilçe olduğunu belirterek yeni ders yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Türkiye’nin değişik yerlerinden Nazilli’ye ilk kez gelen gençlere de seslenen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesinin Sosyal belediyecilik anlayışı ile örnek bir yerel yönetim anlayışıyla hizmet verdiğini, eğitime her zaman öncelik verdiklerini söyledi.
Üniversite öğrencilerine ve üniversiteye her zaman her fırsatta sahip çıktıklarını ve öğrenciler için Nazilli Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri hatırlatan Haluk Alıcık; “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizler, alacağınız kaliteli eğitimle ülkemizi her alanda dünyaya tanıtacaksınız. Biz Nazilli’yi üniversite şehri yaparken öğrencilerimizi sosyal donanımlarla rahatlatmaya çalışıyoruz. Bugün bedava çamaşırhane ve internet evleri gibi projelerimiz hizmet veriyor. Durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için kalabilecekleri yerler ve daha uygun fiyatlar ile yararlanabilecekleri cafeler açıyoruz. Demokratik bir toplum olmanın yolu demokratik okul kültürüyle başlayacaktır. Bu bireysel bir tercih değil insani bir ödevdir. Bu kültürün oluşmasında hepinizin katkı sunması kaçınılmazdır. Kesintisiz, güçlü bir demokrasi için en büyük teminat; insan haklarına saygılı, bireysel farklılıkları zenginlik kabul eden, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmayan, ötekileştirmeyen, terör ve şiddeti bir çözüm yolu olarak tercih etmeyen, ülkesini ve değerlerini seven, maddi ve manevi değerlerle donatılmış kendine güvenen idealist gençliktir. Biz buna sahibiz. Çünkü siz varsınız. Yeni öğretim yılında hepinize başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.