Manavgat deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle bir puana razı olan Çine Madranspor’da Teknik Direktör Armağan Turhan, hakemlerin gol oluncaya kadar maçı uzattığını dikkat çekerek, “90+7’de küme düştük” dedi.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ligde kalma umutlarını büyük ölçüde azaltan Çine Madranspor’da üzüntü hakim. Sessiz ve soğuk rüzgarların estiği sarı yeşilli camiada ligde kalma umutlarının son demleri yaşanırken futbolcular, teknik heyet ve yönetim psikolojik olarak da çökmüş durumda. Kalan son üç maçını kazansa da ligde kalma umutları mucizelere kalan Çine ekibinde teknik patron Armağan Turhan, son maç ve yaşanan çöküşün sebepleri ilgili değerlendirmelerde bulundu.
“90+7’DE KÜME DÜŞTÜK”
Hakemlerin sezon başından bu yana Çine Madranspor’un yolunu kesmeye yönelik eylem ve hareketlerde bulunduklarını ve camianın kaderiyle oynadıklarını ifade eden teknik adam Turhan, “Hakemlerin uzatma dakikalarında bu kadar üzerimize oynamaları koskoca bir camianın emeklerini yazık etti. Kazansaydık yine yüzde 50’lik bir şansımız vardı. Ama hakemler sezon başından beri kötü yönetimleriyle bizim puan kayıpları yaşamamıza neden oldular. Maalesef bu maçta da yine bir hakem faciası yaşandı. 7 dakikalık uzatmada hiçbir şey yok ama hakem maçı gol olana kadar oynattı. 90+7’de küme düştük. Bizim de hatalarımız vardı ancak öndeyken yine 3-4 tane net pozisyondan yararlanamadık ve farkı açamadık. Olmadı mı olmuyor. Bu saatten sonra ligde kalmamız çok zor ama biz ligin sonuna kadar takımımızın başındayız. Kalan üç maçımıza da aslanlar gibi çıkacağız” dedi.