Aydın’da 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette anlamlı bir teklifte bulundu. Vali Koçak, Başkan İsmail Ece’ye Aydın Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Dayanışma Derneği ile birleşmelerinin Aydın’da gaziler arasında güzel bir görüntü oluşturacağını söyledi.
Aydın’da 19 Eylül Gaziler Günü törenlerle kutlandı. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ve beraberindeki protokol Aydın’da bulunan Aydın Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Dayanışma Derneği ile Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Aydın’da göreve başladığı günden beri bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve birçok kurum arasındaki buzları eriten Vali Koçak son olarak da anlamlı bir teklifte bulundu. Gaziler Günü dolayısıyla Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette Başkan İsmail Ece’ye Aydın Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Dayanışma Derneği ile birleşme teklifinde bulunan Vali Koçak, Aydınlı gazilerin ve şehit yakınlarını birlik ve beraberlik içinde görmelerinden mutlu olacaklarını ifade etti. Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece de bu teklifi makul bulduğunu ifade ederek, “Ben hizmet etmek için canla başla çalışıyorum. Eğer ki birleşme olacaksa da benim için hiç problem değil. Bizim için böyle bir şey makul ama diğer dernek buna nasıl bakar bilemiyorum. Zaten diğer dernek buradan ayrılmış bir dernektir. Bizim kapımız herkese açık” dedi.
ANI DEFTERİNE DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ YAZDI
Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazarak Başkan İsmail ece’ye çiçek takdim etti. Daha sonra derneğin bahçesinde gaziler ile biraya gelen Vali Koçak ve protokol üyeleri, gaziler ile uzun uzun sohbet edip gazilerin hatıralarını dinledi.